PÅ GÅNG HOS MITT ANDETAG

BESTÄLL DITT EX HÄR! 


Nu kan du beställa ditt ex av "På min högra sida". Beställer du den nu direkt av Anna så får du den självklart signerad. Du har även möjlighet att möta Anna på ett bokminghel den 22 april på Café Iris i Karlstad. mellan kl 11-12 finns Anna på plats för att prata om boken och självklart signera.


Boken riktar sig främst till de som liksom Anna vill hitta styrkan att gå framåt i djup sorg med hjälp av Universums guidning. Den kan även vara hjälpsam för de som står bredvid någon i djup sorg och hur man bäst hanterar detta.

SOUND BATH MED EVA ENGMAN!


Missa inte chansen att få ta del av en helt magisk stund tillsammans med Eva Engman, Sound Healer och Reiki Master från New York. Platsen är Karlskoga DansCenter och tiden är långfredag den 7/4 kl 13-14. Anmälan görs till: swedemusic@gmail.com och är bindande. Vi ber er att ta med egen matta och filt.


BLI TESTKLIENT HOS ANNA!

Anna har sedan september 2021 utbildat sig till Soul Manifestation Coach. Hon kommer att vara klar med sin utbildning i september 2023. Nu söker hon övningsklienter för att kunna slutföra sin utbildning.

Men vad är då Soul Manifestation Coaching och hur går det till? Så här skriver Annas utbildare Jai och Samya på företaget "Love It" på sin hemsida.

"Soul Manifestation Coaching är baserat på djup respekt för den förmåga, kunskap och kraftfullhet som finns inom varje människa. Du har alla svar du behöver för att kunna leva ditt liv som du önskar, du behöver bara en verktygslåda med de rätta verktygen för att kunna ta fram de svaren, och Soul Manifestation Coaching är den verktygslådan.

Genom att ha en Soul Manifestation Coach som inte talar om för dig hur du ska nå ditt mål utan stärker dig och får dig att hitta svaren inom dig själv med hjälp av aktivt lyssnande, kreativa och öppna frågor, förtroende, närhet och direkt kommunikation, upptäcker du din fulla potential och förmåga till eget växande och framgång i livet på alla plan - personligt och själsligt. Med Soul Manifestation Coaching kommer du i kontakt med din storhet, med det vi kallar Källan vilket ger dig en högre medvetenhet och kraftfullhet."

Målet med framgångsrik Soul Manifestation Coaching är:

- Psykoterapi som har sin grund i "En Kurs I Mirakler".

- Att få en tydlig överblick på var du befinner dig just nu i livets olika sammanhang och utforska hur du känner inför det.

- Att se dina hinder som stoppar dig men främst vilka styrkor och begåvningar samt möjligheter du besitter för att eliminera hindren så att vägen till ditt mål öppnar sig och blir tydlig.

- Att känna framgången och storheten i dig själv när målet är nått med vetskapen om att du faktiskt hade alla svaren själv.

- Att befästa framgången och målet så att det förblir verklighet i ditt liv.

- Att du ska nå in till din passion, glädje och kärlek till dig själv, andra och till livet själv.

- Att skapa frid och fred inom dig.


Vad skiljer livscoaching från Soul Manifestation Coaching? Här adderar vi den existensiella, spirituella aspekten vilket skapar förändring inifrån och sedan ut i livet du lever. Din sanna önskan manifesteras vilket ger frid, sinnesro och harmoni inom dig som sedan ger dig det du önskar och behöver i ditt yttre liv. 


Låter det som något du behöver? Skicka en intresseanmälan via kontaktformuläret så tar vi det därifrån. Det finns endast ett begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller.



ANDE-MEDITATION


Ta del av den meditation Anna fick till sig genom kanalisering från sin man.

Den finns även beskriven i hennes bok "På min högra sida"

Här blir du guidad av Anna genom den.