MITT ANDETAGS VÄNNER

Anna Hentliä Wretling


Anna är grundare av Mitt Andetag. Hon är utbildad idrottsmassör i Finsk massage och även utbildad danslärare med vidareutbildning som ledare i "Dans för hälsa". Anna har skrivit boken "På min högra sida" samt jobbar med att snart kunna komma ut och föreläsa. Snart kan hon även titulera sig som Soul Manifestation Coach och Mindfulnessinstruktör. Anna kommer erbjuda er massage, dans, meditation och mycket annat. Hon är även den som roddar med allt som händer i Mitt Andetags regi såsom sorgeretreats, gruppseanser, yogaklasser, samtalsgrupper för stöd vid sorgearbete och mycket mer.

Läs mer om Anna här.


Elin Schyman


Elin är utbildad i modernt mediumskap. Hennes arbete består av mediala vägledningar där hon är en direkt länk till änglarna. Hon förmedlar sina vägledningar med ärlighet och respekt. För Elin är det viktigt att leva upp till det förtroende hon fått tillsammans med sitt mediumdiplom. Hon arbetar aktivt med att utvecklas vidare, både som människa och medium.  Snart kan ni även boka tider för Änglaterapi samt Chakrabalansering hos Elin.

Kontakt: spirituellgudiens@outlook.com

VILL DU OCKSÅ BLI EN AV MITT ANDETAGS VÄNNER?


Om du har något du tror skulle kunna hjälpa och stötta andra människor efter ett trauma, hör av dig till oss. Det kan vara allt från healing till samtalscoach till Singing Bowls. Skicka ett meddelande via kontakt-sidan till oss.