MERA MITT ANDETAG

Boken "På min högra sida"

BESTÄLL DITT EX HÄR! 


Nu kan du beställa ditt ex av "På min högra sida". Beställer du den nu direkt här så får du den självklart signerad. 


Boken riktar sig främst till de som liksom Anna vill hitta styrkan att gå framåt i djup sorg med hjälp av Universums guidning. Den kan även vara hjälpsam för de som står bredvid någon i djup sorg och hur man bäst hanterar detta.


 


Soul Manifestation Coaching


I november -23 blev Anna godkänd och klar med sin utbildning till Soul Manifestation Coach, en yrkesutbildning som är godkänd av Svenska Friskvårdsförbundet.

Men vad är då Soul Manifestation Coaching och hur går det till? Så här skriver Annas utbildare på "Love It" på sin hemsida:

"Soul Manifestation Coaching är baserat på djup respekt för den förmåga, kunskap och kraftfullhet som finns inom varje människa. Du har alla svar du behöver för att kunna leva ditt liv som du önskar, du behöver bara en verktygslåda med de rätta verktygen för att kunna ta fram de svaren, och Soul Manifestation Coaching är den verktygslådan.

Genom att ha en Soul Manifestation Coach som inte talar om för dig hur du ska nå ditt mål utan stärker dig och får dig att hitta svaren inom dig själv med hjälp av aktivt lyssnande, kreativa och öppna frågor, förtroende, närhet och direkt kommunikation, upptäcker du din fulla potential och förmåga till eget växande och framgång i livet på alla plan - personligt och själsligt. Med Soul Manifestation Coaching kommer du i kontakt med din storhet, med det vi kallar Källan vilket ger dig en högre medvetenhet och kraftfullhet."Målet med framgångsrik Soul Manifestation Coaching är:

- Psykoterapi som har sin grund i "En Kurs I Mirakler".

- Att få en tydlig överblick på var du befinner dig just nu i livets olika sammanhang och utforska hur du känner inför det.

- Att se dina hinder som stoppar dig men främst vilka styrkor och begåvningar samt möjligheter du besitter för att eliminera hindren så att vägen till ditt mål öppnar sig och blir tydlig.

- Att känna framgången och storheten i dig själv när målet är nått med vetskapen om att du faktiskt hade alla svaren själv.

- Att befästa framgången och målet så att det förblir verklighet i ditt liv.

- Att du ska nå in till din passion, glädje och kärlek till dig själv, andra och till livet själv.

- Att skapa frid och fred inom dig.


Vad skiljer livscoaching från Soul Manifestation Coaching? Här adderar vi den existensiella, spirituella aspekten vilket skapar förändring inifrån och sedan ut i livet du lever. Din sanna önskan manifesteras vilket ger frid, sinnesro och harmoni inom dig som sedan ger dig det du önskar och behöver i ditt yttre liv. 


Alla samtal sker än så länge via Zoom och är ca 60 minuter långa. Välkommen att höra av dig om du vill veta mer. Använd kontaktformuläret nedan så hör Anna av sig till dig antingen via mail eller via ett telefonsamtal.


Priset för 60 min samtal över zoom: 900:-


Massage

Från och med 10 januari 2024 kommer Anna finnas tillgänglig för bokning av massage hos Fysiokliniken, Carls Åbyvägen 24 i Karlskoga. 


Tekniken Anna använder sig av är Finsk klassisk massage. Hon är även utbildad inom Finsk idrottsmassage och Nervbanemassage. Sin utbildning fick hon under 2009 hos Massageakademin i Örebro. 


Priser massage:


Finsk klassisk massage // Finsk idrottsmassage:

45 min              550:-

60 min             700:-


Nervbanemassage:

30 min             450:-

45 min             650:-


Bokning sker via kontaktformuläret eller via SMS till 0709-493090


Guidade meditationer

MEDITATION "INFÖR DEN NYA TIDEN"

Meditation kanaliserad och skriven av Anna Hentilä Wretling. I denna meditation är det tänkt att du ska visualisera dig tillsammans med andra själar på din resa i Universum.


Längd ca 11 min.

MEDITATION "SJÄLSLIG NÄRING FÖR DIN SJÄL"

Meditation hämtad ur boken "Min meditationsbok" skriven av Yvonne Frank Månsson. Beställs hos Förlagshuset Siljans Måsar.


Låt Anna guida dig igenom denna meditation.

Längd ca 7.30 min

ANDE-MEDITATION

Ta del av den meditation Anna fick till sig genom kanalisering från sin man. Den finns även beskriven i hennes bok "På min högra sida"

Här blir du guidad av Anna genom den.


MEDITATION FÖR DJUP AVSLAPPNING

Ta del av en helt fantastisk meditation för djup avslappning ihop med Anna.


Anna guidar dig igenom och låter dig ta del av det fantastiska ljus vi alla bär inom oss.

Längd ca 14 min. 

Bra poddar

Lyssna på Annas medverkan i Uppvaket podcast här!

Lyssna på Annas medverkan i Oscar & Fredrik podcast här!

Bloggen "På min högra sida"


PÅ MIN HÖGRA SIDA


Anna driver bloggen "På min högra sida" som handlar om hur hennes liv så totalt förändrades efter att hennes man Risto gick över till andevärlden. 


Den handlar också mycket om hennes sorgearbete och hur hon tar sig vidare i livet utan Risto rent fyskiskt vid hennes sida. Den beskriver hur knepigt det ibland kan bli när vårt samhälle idag inte riktigt är anpassat för att människor ska lämna jorden, vilket ju vi alla ska en vacker dag. 


"På min högra sida" finns även som bok som gavs ut lagom till julhandeln 2022.